Over StyleLab

Over StyleLab

Styling

Styling

Personal Shopping

Personal Shopping

Portfolio

Portfolio

Contact & Tarief

Contact & Tarief

Personal Shopper & Kledingadvies

StyleLab verzorgt Personal Shopping & Kledingadvies

Je uiterlijk voorkomen is heel belangrijk voor hoe je je van binnen voelt, wat weer van grote invloed is op je uitstraling: Look good & Feel great!

Weet je het zelf even niet meer, heb je geen zin om winkel in/winkel uit te gaan, een speciale gelegenheid met dresscode of simpelweg geen tijd? Mail of bel, StyleLab helpt je graag.

Personal Shoppen, zo werkt het:

• Kennismakingsgesprek
• Kastanalyse
• Shoppen
• Doorpassen

We starten met een kennismakingsgesprek bij je thuis, zodat ik meteen een kijkje in je kast kan nemen. Door middel van dit gesprek en de kastanalyse kom ik erachter wat jouw persoonlijkheid is. Zo weet ik welke kledingstijl bij je past en in welke kleding jij je dus op je mooist zal voelen en dit straks uitstraalt.

Met in mijn hoofd wat je mist in je kast en eventuele wensen die je hebt ga ik voor je shoppen met een van tevoren besproken budget (je doet een aanbetaling voor de helft van het afgesproken budget). Jij als persoon staat centraal, ik kleed je niet naar mijn persoonlijke smaak of wat per se 'in de mode' is. Elke klant is weer een uniek individu.
Het shoppen doe ik in principe alleen, maar als je graag meegaat dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Vervolgens is het leukste moment aangebroken: het doorpassen! Dit is meestal 1 week na de kastanalyse. We gaan gezamenlijk alle kleding bij je thuis passen, waarbij ik de nodige combinatietips zal geven. Ook kijk ik kritisch of alles daadwerkelijk goed staat en de juiste maat heeft. Zoniet, retouren doe ik natuurlijk ook voor je en je ziet me vervolgens weer terug met de juiste maat of een vervangende set. Het doorpassen duurt 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van de hoeveelheid kleding die ik voor je heb geshopt.

Wil je alleen een kastanalyse & kledingadvies? Dat kan ook!

Ik adviseer je over welke kleding je mist, welke kleuren je goed staan, wat je voortaan beter niet meer kunt dragen en geef combinatietips, waardoor je in feite je kast 'groter' maakt. Na de kastanalyse en het kledingadvies kom je voortaan zonder miskopen thuis na een dagje winkelen.

De kastanalyse en het kledingadvies duurt tussen de 1,5 en 2 uur. Dit is afhankelijk van hoeveel kleding je hebt.