Over StyleLab

Over StyleLab

Styling

Styling

Personal Shopping

Personal Shopping

Portfolio

Portfolio

Contact & Tarief

Contact & Tarief

Reviews

Ervaringen van klanten met StyleLab

Op deze pagina vind je de ervaringen van de mensen en bedrijven voor en met wie StyleLab gewerkt heeft. Heb je zelf ook een leuk verhaal over StyleLab, laat dat dan hier achter.

Mariska, StyleLab

Share

Reacties  

 
# Jeanine 29-06-2015 21:15
Als kado voor mijn verjaardag heeft mijn man het internet afgespeurd voor een kledingkast analyse en is uiteindelijk bij Mariska Uitgekomen. Vandaag was het zover en stond Mariska op de stoep. We hebben een leuke en productieve middag gehad. ik heb er een aantal verrassend leuke combinaties bij waar ik zelf niet op was gekomen. Een goed gevoel voor kleur, stijl en wat bij je past als persoon gecombineerd met lef zo zou ik Mariska omschrijven. Een aanrader om jezelf of een ander mee te verrassen.
Antwoorden
 
 
# Denise 26-09-2014 06:20
Wat een leuke ochtend het ik gehad! Ik heb een kast vol mooie kleding maar had een “frisse” blik nodig om dat weer in te zien. Daar is nu verandering in gekomen. Het was heerlijk om samen door mijn kast te gaan en te zien welke leuke, spannende en nieuwe combinaties Mariska bedacht! Nadat Mariska is weggegaan ben ik nog enthousiast verder gegaan met het mixen & matchen van kleding. Ik word weer helemaal blij van de inhoud van mijn kast! Mariska bedankt voor de gezellige ochtend!
Antwoorden
 
 
# Kim 14-09-2014 13:39
Veel te laat maar dan toch eindelijk mijn review! Mariska heeft me geholpen om uit mijn grijze muizen crisis te komen bij de start van mijn nieuwe baan. Ik heb veel meer inzicht in wat me staat en dat niet alles hoeft te matchen, dat kleur mag en kan en dat ik wat meer uit mijn comfort zone kan treden. Ik ben blij! Ik ben nog niet helemaal op het punt dat ik goed weet wat mijn stijl is maar het begin is er zeker. Bedankt Mariska!
Antwoorden
 
 
# Anna Windorpska 07-07-2014 08:34
Wat ben ik blij dat ik Mariska heb gevonden! Ik vind het echt niet leuk om te shoppen (ook omdat het niet zo makkelijk is om leuke kleren te vinden die nog passen bij mij figuur)dus mijn kledingkast was al bijna leeg.

Eerst de kledingkast analyse en advies, toen heb ik al veel tips gekregen hoe ik de kleren en accessoires kan combineren, en nieuwe setjes maken.

Ik besloot de kledingkast analyse verder uit te breiden met het shoppen. Een volledig succes! Mariska luistert goed en stelt de juiste vragen, waardoor alle kleren die zij heeft voor mij gekocht heel goed bij mij paste.

Mijn klerenkast is weer vol, en ik krijg meer complimenten over mijn uiterlijk dat ik gewend ben!
Antwoorden
 
 
# shootphotography patrick en ch 04-07-2014 20:10
mariska,

wat is het toch fijn om met je samen te werken,jij voelt fijnloos aan wanneer je nodig bent op de set.
en dan je styling altijd op en top geregeld en goed voorbereid,mari ska ik hoop dat we nog vaak met je mogen samen werken!
groetjes patrick en chantal
shootphotograph y
Antwoorden
 
 
# Guido Pieters 28-03-2014 06:27
We hadden Mariska benaderd om de kleding voor een informatiefilmp je te verzorgen. Na haar één keer te hebben gebriefd, kwam ze met verschillende setjes kleding op de set die stuk voor stuk een schot in de roos waren.
Mariska luistert en kijkt goed, werkt snel, is op tijd is op het juiste moment aanwezig of op de achtergrond en dat is erg prettig om mee te werken. Alles was perfect georganiseerd.
colombo.nu
Antwoorden
 
 
# Loes 07-03-2014 22:13
Vorige week kwam Mariska bij mij thuis voor een kastanalyse en kledingadvies.. Ze heeft me laten zien hoe ik de kledingstukken die ik heb kan dragen en kan combineren. Daarnaast gaf ze advies over welke kledingstukken en accessoires ik zou kunnen aanschaffen om nog meer combinaties te maken (en wat ik beter niet meer kon dragen / combineren).
Ik vond het een gezellige ochtend en het is heel fijn om te zien wat er allemaal mogelijk is met de kleren die je al hebt. Die heb je tenslotte niet voor niets ooit gekocht. Met een aantal nieuwe kledingstukken en de juiste adviezen kan en durf ik nu verschillende nieuwe combinaties te maken!
Antwoorden
 
 
# Laura 26-10-2013 20:27
De kledingkast analyse heb ik cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Mariska kwam bij mij thuis langs en heeft uitgebreid mijn kledingkast bekeken. Zij gaf goede styling en combinatie tips. Ook combineerde zij dingen die ik zelf al lang niet meer had gedragen of nooit met elkaar zou combineren, waardoor ik nu weer veel meer kleding heb, die ik ook echt draag! Verder bekeek zij ook wat eventueel nog miste in mijn kast. Ik besloot de kledingkast analyse verder uit te breiden met het shoppen omdat ik ook wel erg benieuwd was, wat zij voor mij dan zou uitzoeken. De vrijdag erop kwam zij met tassen vol nieuwe kleding. Allemaal hele leuke dingen en nu heb ik weer een hele leuke en toch weer helemaal andere look dan ik gewend ben. Zeker een aanrader als je toe bent aan een nieuwe look of gewoon wat tips en advies! Bedankt Mariska!
Antwoorden
 
 
# Sylvana Nederveen 12-08-2013 18:42
Omdat ik mijn vriendin een origineel cadeau wilde geven en ikzelf ook erg van mode hou en alles wat er mee te maken heeft, kwam ik op het idee om iets van een soort workshop te volgen. Na wat gegoogled te hebben, kwam ik bij een site terecht waar dit mogelijk was. Helaas had die persoon geen plekje vrij in haar agenda maar ze stuurde mijn mail door naar een collega van haar 'Mariska Bezemer'. Na een spontaan mailtje ontvangen te hebben van Mariska kon ik eens op haar site kijken en dat sprak me wel erg aan dus na een aantal keren leuk gemaild te hebben, hebben we een afspraak gemaakt.

Op de verjaardag van mijn vriendin hebben mijn man en ik het cadeau gegeven en ze vond de verrassing erg leuk en had er al erg veel zin in, net als ik overigens.

We zijn die dag begonnen met een kennismakingsge sprek zodat ze ons wat beter kon leren kennen, wat normaal onze stijl is en wat we mooi vinden en bij onze lichaamsvormen vinden passen.
Zelf legde ze nog uit over wat voor kleurentypes we zijn, wat we beter niet of wel kunnen dragen wat onze lichaamsvormen betreft en keken we naar wat nu een beetje de trends zijn en hoe we dit bij onszelf zouden kunnen toepassen maar wel zo dat we er ons lekker in zouden voelen. Door middel van tijdschriften keken we ook naar wat we erg leuk vinden maar zelf niet zo snel zouden kopen/dragen maar die dag misschien wel wilden proberen.

Daarna zijn we verschillende winkels afgegaan en dus eens kleren gepast wat we normaal niet zo snel zouden aantrekken. Hoe we eigenlijk een simpele outfit af kunnen stylen en dan zo dat het bij ons past maar wel net dat beetje extra geeft, erg leuk!

We kregen dus tips en advies en we hebben ook dingen kunnen proberen met behulp van Mariska zodat we er ons toch goed in voelden. Al met al was het een super leuke dag en in de toekomst zou ik graag nog van haar diensten gebruik willen maken. Mijn moeder was ook al helemaal enthousiast!

Dank je wel Mariska!
Antwoorden
 
 
# Angela 23-07-2013 18:24
Ik heb Mariska benaderd omdat mijn lente/zomer garderobe aan vervanging en uitbreiding toe was. Omdat ik zelf niet van winkelen hou, leek het mij ideaal om iemand anders met verstand van zaken dit voor mij te laten doen. Mariska is in eerste instantie bij mij thuis geweest. We hebben samen mijn kledingkast bekeken en Mariska heeft voornamelijk veel geluisterd naar hoe ik met kleding om ga, wat ik graag draag en waarom, etc. Zonder een oordeel klaar te hebben, wat ik erg prettig vond. Ik had niet veel eisen en samen hebben we bekeken wat ik nodig had. Verder heeft zij de vrije hand gekregen.

Een week later heb ik alle kleding kunnen passen. Zij had overal aan gedacht, zelfs aan schoenen en accessoires en zij is perfect binnen het afgesproken budget gebleven. Kledingstukken die geruild moesten worden, heeft zij dezelfde middag al weer in de juiste maat gebracht. Zij heeft mij kledingcombinat ies laten zien wat erg handig is.

Ik ben erg blij dat ik haar heb benaderd. Het is een eye-opener geweest voor mijn verdere kledingkeuze!
Antwoorden
 
 
# Diana Dutilh 27-06-2013 19:34
Na een aantal jaar heb ik dan toch besloten om een “personal shopper” te vragen mij te helpen. Voor mijn gevoel loop ik al jaren in dezelfde “soort kleren”. Het kleurtje verschilt wel, al naar gelang de modekleuren, maar iedere keer is het toch weer in dezelfde stijl.

Ik kom uit bij Mariska, zij komt bij mij thuis, “overhoort” mij in wie ik ben, wat ik doe en voor welke gelegenheden ik kleding nodig heb. Mijn kast wordt doorgenomen en een klein uurtje later sta ik in de gang met in het vooruitzicht een avondje passen over een paar dagen, ook hier bij mij thuis. Wat heerlijk…

Een paar dagen later staat Mariska op de stoep, met tassen vol kleding. We passen alles en hoe blij kan een mens worden! Broeken, blousjes en jasjes die ik zelf nooit gepakt zou hebben in een winkel, ik zie er echt anders uit, maar wel in een stijl die volledig bij mij past. We maken direct een afspraak voor in september, ik moet tenslotte tegen die tijd weer omgevormd worden naar de winter!

Een paar dagen later komt er van alle kanten: “Hee, wat zie je er leuk uit! Wat een gave broek!” Precies wat ik wilde, gewoon niet te opvallend, maar toch een andere frisse look!
Antwoorden
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen